Rendering
Lajen (BZ)
New residential building with 6 apartments
Year:2018
Typology:residential building
ClimateHouse:-
Type of construction:mixed construction
Rendering

The project aim is to demolish the existing ourist accommodation, and build a new residential building with 6 apartments.
The new building blends harmoniously with the landscape.
It is one storey lower than the existing one and the new roof shape takes inspiration from the hills and the mountains.
Also the new apartments will have nice views on the entire valley exactlly like former tourist accommodation had it

Collaborators:
Alberto Buso
Harald Kofler

Press & Media

Similar Projects

residential building
ClimateHouse: -

2020
detached house
ClimateHouse: A

2023
residential building
ClimateHouse: A nature

2017
Photo by PREFA/Giacomo Podetti
Do you have a project idea?
Then let's talk about it!